SrpskiСрпскиMagyar
20.06.2018. Среда

 

 

 

Sistem48


СПОНЗОРИ

APV

KLER

BGA


RHMZ

NSZ


facebook

Фејсбук Презентација
Општине Мали Иђош

prezentacija

Инвестициона презентација
Општина Мали Иђош


uzkuapv

pannonreg

rfapv

dobrauprava

uzmiracun

baner

Саобраћајно уређење кружне раскрснице у Фекетићу
09.05.2017.

Кружна раскрсница у Фекетићу је почела да се ради још пре седам, осам година, али сви неопходни радови нису до данас завршени. У овој фази ради се на саобраћајном уређењу и техничким мерама побољшања безбедности саобраћаја кружне раскрснице  - инсталацији расветних и сигналних система, постављању путне саобраћајне сигнализације.

“Прво што ће се урадити у овим пословима који се започели 18. априла, јесте околчавање пута, затим ће се поставити адекватно осветљење неопходно за пут и саму индустријску зону која је у непосредној близини. Постављаће се и потребни подземни каблови“, рекао је Марко Лазић, први човек општине. Он је објаснио да је општина урадила сву потребну документацију за ове радове, објавила је тендер и изабрала најповољнијег извођача радова, а то су две фирме једна из Београда, друга из Србобрана. Предвиђено је да се радови заврше за 45 дана, међутим, председник општине каже да ће они највероватније бити окончани за месец дана.

Приликом почетка радова на кружној раскрсници окупили су се чланови Већа општине Мали Иђош, најављујући радове, док је Марко Лазић, објаснио новинарима да је општина успела да обезбеди средства од пет и по милиона динара од Покрајинског секретаријата за саобраћај за ове радове, али да ће у некој другој и крајњој фази бити потребно обезбедити још средства и за израду банкина.

Заменик председника општине Золтан Керекеш је рекао да је веома важан овај почетак радова на кружној раскрсници, пре свега, због безбедности у саобраћају на овој деоници пута у Фекетићу, који ће захваљујући овим радовима који су започети добити адекватну саобраћајну сигнализацију.

Извор БачкаПресс
Фотографије уступио Јанош Лакатош

raskrsnica raskrsnica raskrsnica