SrpskiСрпскиMagyar
15.07.2020. Среда

 izbori 2020

 

 

Sistem48

JPK


СПОНЗОРИ

APV

KLER

BGA


RHMZ

NSZ


facebook

Фејсбук Презентација
Општине Мали Иђош

prezentacija

Инвестициона презентација
Општина Мали Иђош


uzkuapv

pannonreg

rfapv

rav

dobrauprava

uzmiracun

baner

Одржан интерактивни час о безбедности деце у саобраћају у ОШ у Ловћенцу
06.03.2019.

Дана 06.03.2019. године у 12:30 часова у основној школи "Вук Караџић" у Ловћенцу одржана је едукација ученика седмог и осмог разреда из области безбедности саобраћаја, коју су реализовали предавачи Данијела Марковић, Саша Томашевић и Слободан Ђуричић. У оквиру предавања ученици су имали прилику и да погледају филм о стварним - реалним сутуацијама у саобраћају.

Ово је још једна у низу акција које општински савет за координацију безбедности саобраћаја споводи у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја, све у циљу остваривања стратегије из области безбедности саобраћаја како би подигли ниво безбедности и свели број погинулих лица на нулу. Такође, недавно је реализована кампања Агенције за безбедност саобраћаја „Ум на друм“ усмерена ка младима. Циљ кампање је смањење последица саобраћаних незгода у којима учествују млади, формирање исправних ставова, проширивање знања, као и кориговање небезбедног понашања у саобраћају код младих. Кампању прате видео спотови, активности на интернету и друштвеним мрежама које су младима атрактивне. - изјавио је Зоран Вујиновић, председник општинског савета за координацију безбедности саобраћаја.

Едукацију су организовали Агенција за безбедност саобраћаја и Савет за координацију безбедности саобраћаја општине Мали Иђош.