SrpskiСрпскиMagyar
29.05.2020. Петак

 izbori 2020

 

 

Sistem48

JPK


СПОНЗОРИ

APV

KLER

BGA


RHMZ

NSZ


facebook

Фејсбук Презентација
Општине Мали Иђош

prezentacija

Инвестициона презентација
Општина Мали Иђош


uzkuapv

pannonreg

rfapv

rav

dobrauprava

uzmiracun

baner

Завршен је 6-ти Меморијални турнир у малом фудбалу "Ненад Вукославчевић" Ловћенац 2019.
20.06.2019.

И ове године смо се потрудили да организација и све што је у оквиру ње буду што бољи и квалитетнији. Имали смо уцешће три категорије: петлића, пионира и сениора. У млађим категоријама имали смо уцешће више од 120 дечака, који су се врло енергично и храбро борили за сваку лопту и гол. Било је борбе, суза и смеха, неко је морао да победи а неко изгуби. Учесници су добили дипломе а најбољи и победници дипломе, медаље и пехаре! Најбитније нам је да их има сто више, да се друзе и забављају, јер то и јесте циљ организације! - изјавио је Златко Поповић испред организатора турнира.

Што се сениора тиче, општи утисак је да је ово можда био и најквалитетнији турнир до сада. Много добрих екипа али и индивидуалаца, гледао се веома добар фудбал. Утакмица финала оправдала је сва очекивања и више тога. Гледаоци су уживали, у ретко виђеном, фантастичном мечу. Аплаузима, узвицима подршке и дивљена испратили су и наградили сваки вансеријски потез, бравуру, акцију... морамо признати да их је било много. Играчи обе екипе, међу којима су били садашњи и бивши репрезентативци Србије у футсалу, приредили су прави спортски празник, фудбалску фантазију о којој ће се још дуго дуго причати. Они који су пропустили да погледају ову утакмицу имају за чиме да жале.

Верујемо ношени овогодишњим издањем и искуством да ће следеће године бити турнир још квалитетнији. Захвални смо публици која је била присутна у великом броју, захвални смо Спортском савезу и Општини, као и МЗ Ловћенац на максималној помоћи у организацији. Велику захвалност дугујемо свим спонзорима а посебну градоначелнику Суботице г-дину Богдану Лабану. Удружење је препознато као организатор спортских, културних али хуманитарних догађаја, тако да нас за ову али и следећу годину чека још доста обавеза и акција, а до тада велики поздрав. - изјавио је Златко Поповић.