SrpskiСрпскиMagyar
07.08.2020. Петак

 izbori 2020

 

 

Sistem48

JPK


СПОНЗОРИ

APV

KLER

BGA


RHMZ

NSZ


facebook

Фејсбук Презентација
Општине Мали Иђош

prezentacija

Инвестициона презентација
Општина Мали Иђош


uzkuapv

pannonreg

rfapv

rav

dobrauprava

uzmiracun

baner

Номинација за признање "Капетан Миша Анастасијевић"
11.10.2019.

Председник општине Марко Лазић номинован је за признање„Капетан Миша Анастасијевић“, у категорији - За развојне потенцијале и друштвену одговорност.

У оквиру пројекта „Пут ка врху“, ово цењено друштвено признање биће додељено крајем године на традиционалој свечаности у Матици Српској у Новом Саду , заједно са лауратима из целе Војводине.

Пројекат „Пут ка врху“, уз логистичку подршку Привредне коморе Србије, реализују Медиа Инвент, Привредна комора Војводине и Универзитети у Новом Саду и Београду, док је медијски покровитељ РТВ Војводине.

Међу кандидатима за овогодишње признање су истакнути предузетницуи, компаније, брендови и ствараоци из разних области живота и стваралаштва.

Признање "Капетан Миша Анастасијевић" додељује се од 2.000. године у Србији, а од 2016.године и у Републици Српској и БиХ и носи име чувеног српског трговца и добротвора из 19.века. Признање (Повеља са Златником са ликом дунавског капетана Мише Анастасијевића) је уметнички рад Љубише Манчића, академског вајара из Београда.