SrpskiСрпскиMagyar
2019.05.27. Hétfő

 

 

 

Sistem48

JPK


SPONZORI

APV

KLER

Bethlen Gábor Alap


RMHZ

NSZ


facebook

Kishegyes Község
Facebook oldala

prezentacija

Befektetési prezentáció
Kishegyes Község


uzkuapv

pannonreg

rfapv

rav

dobrauprava

uzmiracun

baner

Év végi munkák Bácsfeketehegyen
2018.11.23.

A szokatlanul enyhe időjárásnak köszönhetően a bácsfeketehegyi Helyi közösség még így, az év vége felé közeledve is teljes gőzzel dolgozik. Ennek bizonyítéka, hogy két parkoló bővítésére is sor került. Az egyik parkoló az óvoda és a Helyi közösség közötti részen található. Ennek a parkolónak a kiépítése illetve bővítése nagyon fontos volt, hogy ezáltal az út azon szakasza tehermentesítve legyen és hogy a gyerekek és szülők szempontjából biztonságosabb legyen a közlekedés. A másik parkoló a Kultúrotthon előtt került kiépítésre, ami szintén a régi tervek egyike volt a Helyi közösség számára. A munkálatok saját forrásból, a helyi a járulékból lettek finanszírozva.

Fontos továbbá megemlíteni, hogy az új BF4-es kút körüli munkák is lassan a végéhez közelednek. Hamarosan megtörténik az új kút vízhálózatra kötése, a földmunkálatok és a csövek lefektetése is megtörtént valamint felépült a kútház is.  A tervek szerint, újévig üzembe kerülhet a kút.

A helyi közösségek a Komunál Közvállalattal karöltve az idén is megszervezték az ingyenes avarelhordást. Október 26-tól kezdve november végéig minden hétfőn és pénteken elszállítják a zsákokba gyűjtött avart. Az avarelhordás ingyenes a polgárok számára, mert az akciót a helyi közösségek finanszírozzák.

Forrás: Magyar szó