SrpskiСрпскиMagyar
24.06.2018. Nedelja

 

 

 

Sistem48


SPONZORI

APV

KLER

Bethlen Gábor Alap


RMHZ

NSZ


facebook

Facebook Prezentacija
Opštine Mali Iđoš

prezentacija

Investiciona prezentacija
Opština Mali Iđoš


uzkuapv

pannonreg

rfapv

dobrauprava

uzmiracun

baner

Istraživanje stavova učesnika u saobraćaju
09.08.2017.

Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije u toku 2017. godine realizuje istraživanje stavova učesnika u saobraćaju u Republici Srbiji.

Stavovima stanovništva o bezbednosti saobraćaja i rizicima u drumskom saobraćaju se u zemljama Evropske unije daje veliki značaj, kada je u pitanju analiza trenutnog stanja bezbednosti saobraćaja i planiranje budućih mera i aktivnosti za unapređenje stanja bezbednosti saobraćaja.

Zbog toga je važno istražiti stavove stanovništva i uočiti koje su oblasti najurgentnije, kada je u pitanju preventivno delovanje i promena svesti stanovnika o značaju bezbednog učešća u saobraćaju. Kako bi se dobili što pouzdaniji podaci potrebno je da se ispita što veći uzorak stanovništva i da se obuhvati stanovništvo svake lokalne samopurave na teritoriji Republike Srbije. Stoga vas molimo da pružite podršku i uzmete aktivno učešće u ovom istraživanju.

Na kraju teksta je link sa online Upitnikom, koji je sačinjen za potrebe istraživanja i koji je potrebno da popuni što veći broj stanovnika.

Prema planu izrade Projekta, predviđeno je da se anketno istraživanje (popunjavanje Upitnika) sprovede do kraja avgusta meseca.

Do kraja 2017. godine, a nakon završetka projekta, Agencija za bezbednost saobraćaja dostaviti će lokalnoj samoupravi najvažnije rezultate ovog istraživanja, koje ćemo koristiti za planiranje kampanja preventivno-promotivnih aktivnosti u našoj lokalnoj samopuravi, a sve u cilju smanjenja stradanja stanovništva u saobraćaju.

Online Upitnik je dostupan putem sledećeg linka:
https://goo.gl/forms/ok65SAAI1mWDrnUp1

Savet za bezbednost saobraćaja opštine Mali Iđoš