SrpskiСрпскиMagyar
30.09.2020. Sreda

 izbori 2020

 

 

Sistem48

JPK


SPONZORI

APV

KLER

Bethlen Gábor Alap


RMHZ

NSZ


facebook

Facebook Prezentacija
Opštine Mali Iđoš

prezentacija

Investiciona prezentacija
Opština Mali Iđoš


uzkuapv

pannonreg

rfapv

rav

dobrauprava

uzmiracun

baner

Završen je 6-ti Memorijalni turnir u malom fudbalu "Nenad Vukoslavčević" Lovćenac 2019.
20.06.2019.

I ove godine smo se potrudili da organizacija i sve što je u okviru nje budu što bolji i kvalitetniji. Imali smo ucešće tri kategorije: petlića, pionira i seniora. U mlađim kategorijama imali smo ucešće više od 120 dečaka, koji su se vrlo energično i hrabro borili za svaku loptu i gol. Bilo je borbe, suza i smeha, neko je morao da pobedi a neko izgubi. Učesnici su dobili diplome a najbolji i pobednici diplome, medalje i pehare! Najbitnije nam je da ih ima sto više, da se druze i zabavljaju, jer to i jeste cilj organizacije! - izjavio je Zlatko Popović ispred organizatora turnira.

Što se seniora tiče, opšti utisak je da je ovo možda bio i najkvalitetniji turnir do sada. Mnogo dobrih ekipa ali i individualaca, gledao se veoma dobar fudbal. Utakmica finala opravdala je sva očekivanja i više toga. Gledaoci su uživali, u retko viđenom, fantastičnom meču. Aplauzima, uzvicima podrške i divljena ispratili su i nagradili svaki vanserijski potez, bravuru, akciju... moramo priznati da ih je bilo mnogo. Igrači obe ekipe, među kojima su bili sadašnji i bivši reprezentativci Srbije u futsalu, priredili su pravi sportski praznik, fudbalsku fantaziju o kojoj će se još dugo dugo pričati. Oni koji su propustili da pogledaju ovu utakmicu imaju za čime da žale.

Verujemo nošeni ovogodišnjim izdanjem i iskustvom da će sledeće godine biti turnir još kvalitetniji. Zahvalni smo publici koja je bila prisutna u velikom broju, zahvalni smo Sportskom savezu i Opštini, kao i MZ Lovćenac na maksimalnoj pomoći u organizaciji. Veliku zahvalnost dugujemo svim sponzorima a posebnu gradonačelniku Subotice g-dinu Bogdanu Labanu. Udruženje je prepoznato kao organizator sportskih, kulturnih ali humanitarnih događaja, tako da nas za ovu ali i sledeću godinu čeka još dosta obaveza i akcija, a do tada veliki pozdrav. - izjavio je Zlatko Popović.