SrpskiСрпскиMagyar
26.09.2021. Nedelja

 izbori 2021

 imunizacija

 

 

Sistem48

JPK

Međunarodni dan devojčica


SPONZORI

APV

KLER

Bethlen Gábor Alap


RMHZ

NSZ


facebook

Facebook Prezentacija
Opštine Mali Iđoš

prezentacija

Investiciona prezentacija
Opština Mali Iđoš


uzkuapv

pannonreg

rfapv

rav

dobrauprava

uzmiracun

baner

Veliki uspeh RK “Jadran“ iz Feketića
06.05.2019.

Pionirke RK „Jadran“ u konkurenciji 24 ekipe zauzele su drugo mesto u Vojvodini i plasirale se na državno prvenstvo Srbije. Na kraju prvenstva mlade rukometašice „Jadrana“su imale isti broj bodova kao pobednička ekipa „Proleter“, ali zbog međusobnog boljeg skora titulu su osvojile Zrenjaninke.

Pravi sportski doživljaj bila je utakmica između RK“Jadran“ iz Feketića i RK „Proleter“ iz Zrenjanina, koja je održana 5. maja u sportskoj hali škole u Feketiću, što je bila sportska završnica u nadmetanju u konkurenciji 24 rukometne ekipe u prvenstvu Vojvodine. Mlade pionirke „Jadrana“ pokazale su zavidan nivo igre i sportske spremnosti i spretnosti, u igri protiv gošći iz Zrenjanina. I pored svega RK“Proleter“ iz Zrenjanina je odneo pobedu, iako su na kraju prvenstva igračice iz Zrenjanina imale isti broj bodova kao i igračice „Jadrana“, ali zbog međusobnog  boljeg skora „Proleter“ je pobedio, a „Jadran je osvojio drugo mesto u Vojvodini. Iako je „Proleter“ osvojio titulu pobednika prvenstva, mlade rukometašice „Jadrana“ su se plasirale na državno prvenstvo Srbije. Za najboljeg strelca prvenstva proglašena je Vilagoš Adriana „Jadran“, a za najboljeg igrača Kovač Flora iz Halas Jozef- Ada.

Čestitke RS Vojvodine

Rukometni Savez Vojvodine je uputio čestitku mladim pionirkama RK „Jadran“, kao i rukovodstvu i trenerima ovog kluba, na plasmanu za osvojeno drugo mesto na prvenstvu Vojvodine u konkurenciji devojčica rođenih 2004. godine  u ligi mlađih kategorija, koje su uspele da ostvare plasman na prvenstvo Srbije. Rukometni Savez Vojvodine se zahvalio domaćinima i na odličnoj organizaciji turnira, gde su se svi učesnici, kako su naveli, „osećali kao kod kuće, a svi iz redova domaćina bili su predusretljivi i puni dobrodošlice za goste i sve takmičare.“