SrpskiСрпскиMagyar
26.09.2021. Nedelja

 izbori 2021

 imunizacija

 

 

Sistem48

JPK

Međunarodni dan devojčica


SPONZORI

APV

KLER

Bethlen Gábor Alap


RMHZ

NSZ


facebook

Facebook Prezentacija
Opštine Mali Iđoš

prezentacija

Investiciona prezentacija
Opština Mali Iđoš


uzkuapv

pannonreg

rfapv

rav

dobrauprava

uzmiracun

baner

Zlatne devojke iz Lovćenca
13.05.2019.

Zorana i Milica Popivoda, trinaestogodišnje sestre  iz Lovćenca, veoma su talentovane sportiskinje. Nekoliko godina treniraju rukomet i to veoma uspešno.

Prve rukometne korake napravile su u ŽRK „Jadran“ Feketić. Pre nekoliko meseci prešle se u drugi klub ŽRK “Deronje“, gde su ostvarile veliki uspeh. Tekmičenje u prvoj ligi Vojvodine u kojoj je bilo tri grupe, održano je 12. maja u Oddžacima, a ovaj kulb je osvojio zlatnu medalju.

Zlatne devojke savladale su novosadsku „Vojvodinu“, rezultatom 9:5, a zatim i ekipu „Dolovo“ sa 9:7. Za Zoranu i Milicu, njihov trener Slavko Nađ kaže da su zlatne devojke.

„One su veoma talentovane, vredne i disciplinovane, a pored toga su i odlične učenice i na raznim takmičenjima postižu uspehe. Zorana je golman i mislim da ima perspektivnu budućnost. Veoma se ističe i jako je kvalitetan golman. Milica je dobar bek. U sportu je por ed t alenta važna disciplina i upornost, a ove devojke to i poseduju.  Njihov otac kojeg poznajem dugo godina bio je dobar rukometaš“, rekao je trener Slavko Nađ, koji je siguran da ove dve devojčice čeka bogata karijera.