SrpskiСрпскиMagyar
26.09.2021. Nedelja

 izbori 2021

 imunizacija

 

 

Sistem48

JPK

Međunarodni dan devojčica


SPONZORI

APV

KLER

Bethlen Gábor Alap


RMHZ

NSZ


facebook

Facebook Prezentacija
Opštine Mali Iđoš

prezentacija

Investiciona prezentacija
Opština Mali Iđoš


uzkuapv

pannonreg

rfapv

rav

dobrauprava

uzmiracun

baner

Potpisan ugovor o prenosu sredstava za finansiranje projekata izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda
19.06.2019.

Direktor Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine Nedeljko Kovačević i predsednik opštine Mali Iđoš, Marko Lazić, potpisali su danas (19. juna 2019. godine u 13:30 časova) u prostorijama Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine ugovor o prenosu sredstava za finansiranje projekata izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda.

Sredstva za finansiranje projekata izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda opredelila je Pokrajinska vlada preko Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine.

Tako je za 2019. godinu opštini Mali Iđoš opredeljeno 202.800.000,00 dinara. Pored sredstava koja je izdvojila Pokrajinska vlada.

Prema rečima predsednika opštine Mali Iđoš, Marka Lazića, ovo je najveća investicija u istoriji opštine. Vrednost predračunskih radova iznosi preko 400.000.000,00 dinara. Raspisivanje javne nabavke za izbor izvođača se očekuje u julu mesecu, dok se početak radova na izgradnji prečistača očekuje na jesen ove godine.

Izvor: kapitalnaulaganja.vojvodina.gov.rs